Scotland

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Scotland

Nekretnina na prodaju u Škotskoj

Škotskom tržištu nekretnina za prodaju pomoglo je gospodarstvo Ujedinjenog Kraljevstva koje izvodi malo bolje od očekivanog i vrlo niske kamatne stope.

U Edinburghu, stambeno tržište je vrlo jaka. U Glasgow tržištu nekretnina za prodaju nesumnjivo je poboljšana, kao i učinci Edinburgha su rippled prema van.

Nekretnine za prodaju u Škotskoj su vrlo čudne i bizarne: neki agenti za nekretnine uspjeli su prodati otok, Little Ross, s kućicom za vrlo nisku cijenu, a dvorac Chesterhill platio je cijenu tri puta više.

Glasgowsko tržište je vrlo dinamično, a nestašica inventara povećava cijene, s višestrukim ponudama zajedničkim u najpopularnijim dijelovima Glasgowa, uključujući West End i bogate predgrađe kao što su Giffnock, Bearsden i Newton Mearns.

Krajem 2017. godine prosječna prodajna cijena bila je oko 125.000 funti i povećala se za 4,8% u odnosu na 2016. godinu.

Većina vanjskih kupaca koji žele kupiti nekretnine za prodaju u Škotskoj su izvorni Škoti i žele se vratiti kući nakon što rade u SAD-u, Europi ili na Bliskom Istoku. Ostali strani kupci uključuju Amerikance i Europljane.

Europski kupci, osobito oni iz Skandinavije, privlače sportske nekretnine za prodaju u Škotskoj, jer ova zemlja nudi tisuće hektara za snimanje, lov i ribolov.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 26683

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Scotland, Glasgow, Glasgow, airport

168,612.77HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

13 m²
HOMESFORYOU predstavlja s parkingom u neposrednoj blizini glavnih aerodroma i automobilskoj industriji. TREĆE STRANE PRODAJA VRH parkiralište 3. s re...
Cod. 18384

Prodaja Ostalo (Stambeno), Scotland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

1,053,829.79HRK
Prodaja
Ostalo (Stambeno)

68 m²
To je poželjno Novoobnovljena 2 soba + Lounge stan u samom srcu centra grada Dundee, kompletno namješten i plina Središnja Grijani, idealno za investi...
Cod. 13263

Prodaja Nekretnine za razvoj, Scotland, Aberdeenshire, Aberdeen, Aberdeen

4,457,700.00HRK
Prodaja
Nekretnine za razvoj

2700 m²
Prodano solarni
Karta, kretanje cijena i statistike
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB